Kórustábor 2012

 

 

Iskolánk idén is megszervezte a mindig nagy sikerű kórustábort, ahová idén a néptáncosokkal együtt utaztunk. Az "Erzsébet-program"  keretén belül megnyertünk egy pályázatot, így egy igazán jelképes összegért 4 gyönyörű októberi napot tölthettünk el Fadd - Domborin. 

 A Duna holt-ágánál, hattyúk és vadkacsák közelségében, festői környezetben volt a tábor, ahol 6 ágyas házacskákban helyeztek el bennünket. Naponta 5-szöri étkezést biztosítottak, ami bőséges és finom volt...de a büfében kapható csoki-kehely persze mindent lekörözött. 

 A legnagyobb sikere a kajakozásnak és a horgászásnak volt, de a bátor fiúk a fürdőzést is kipróbálták. 

 Naponta több kórus- és táncpróbára is sor került. Busszal ellátogattunk Tolnára, ahol megtekintettük a Selyemmúzeumot. Amíg a többiek Maya nénivel és Panni nénivel tettek egy sétát a városban, a nagyobbak Tünde nénivel végigjárták a tolnai Kékfestő Műhelyt. Gyönyörű időnk volt, így később beültünk egy fagylaltra a közeli cukrászdába. Délután látogatást tettünk a helyi zeneiskolában, ahol megismerkedtünk az ottani kórussal. Együtt énekeltünk, dalt tanítottunk nekik és mi is tanultunk tőlük. Nagy élmény volt, nagyon kedves volt a tanár nénijük, de a legnagyobb meglepetés ezután érkezett. A zeneiskola rézfúvós zenekara egy rögtönzött koncerttel lepett meg bennünket. Megtisztelő volt a kedves fogadtatás!

Október 6-án egy szép megemlékezést tartottunk,melyre a nyolcadikos lányok egy kis műsorral készültek. 

Két társunknak szülinapja volt, őket is felköszöntöttük.

A tábori esték is mozgalmasak voltak. Volt DISCO, táncház, számháború a sötétben és persze a tábortűz az utolsó estén. Jó volt közösen énekelni a lobogó lángok körül. Szalonnát sütöttünk és sokat nevettünk. 

Másnap reggeli után elbúcsúztunk a tábortól ... és hangos énekszóval érkeztünk meg dél körül az iskolához. Nagyon jól éreztük magunkat!

 

 

Fényképek a tábori pillanatokról

 

 

           

 

           

 

           

 

 

 

ady@iskola.kispest.hu